Уникатни решенија за вашиот бизнис

Веб решенија

Едноставни веб страни

Веб страна која го опишува вашиот бизнис, услугите кои што ги нудите контакт податоци
 • Бесплатен домен
 • Бесплатен хостинг
 • Бизнис e-mail вклучен во цената
 • 1GB простор
 • Техничка подршка

Интернет продавница

Интернет продавница преку која што ќе можете да ги продавате вашите производи или услуги
 • Бесплатен домен
 • Бесплатен хостинг
 • Бизнис e-mail вклучен во цената
 • 5GB простор
 • Техничка подршка
 • Можност за електронско плаќање

Комплексно веб решение

Кажете ни ги вашите потреби а ние ќе се потрудиме да го олесниме раководењето на вашиот бизнис
 • Систем за магацинско работење
 • Систем за изготвување на платни извештаи
 • Систем за менаџирање со вработените
 • Систем за менаџирање со репроматеријали

Побарај понуда